Turnéinformation

Danskarusellen Stockholm laddar inför en ny fantastisk turné 2019. Här kan du som funderar på att anmäla dig läsa om nyheter för året och annan viktig information inför nästa års turné i Stockholm. Observera alltså att nedanstående information endast gäller Danskarusellen i Stockholm.

Turnéstopp 2019

Danskarusellen i Stockholm kommer i huvudsak att pågå mellan februari - maj 2019. Det ger er gott om tid att slipa på era nummer innan det är dags att möta publiken under turnén. För att ni som deltar ska kunna planera så bra som möjligt så har vi redan nu satt både plats och tid för turnéstoppen. På samtliga turnéstopp finns fullt utrustade scener och lokala arrangörer som är vana vid att arrangera dans. Alla deltagande grupper dansar, det blir workshops och en grym dansfest. Observera att ni deltar under hela turnén (alla tre turnéstoppen och meet&greet) om ni anmäler er.

6 mars: Meet & greet (ett tillfälle att träffa alla dansare och coacherna för att lära känna varandra och få goda råd och tips inför turnén)

30 mars: Turnéstopp #1, Arena Satelliten, Sollentuna

13 april: Tunrnéstopp #2, Huset, Huddinge

4 maj: Turnéstopp #3, Tumbascenen, Botkyrka

(Räkna med att turnéstoppet pågår under hela dagen, så boka inte in något annat)

Viktigt om ert uppträdande

Under turnéstoppen i Stockholm är maxtiden för ert uppträdande satt till 5 minuter (lokal avvikelse från Danskarusellens nationella regler).

I Danskarusellen är det okej att delta även med andras koreografier. Dock måste detta tydligt framgå under turnéstoppet samt i er prestationstext här på hemsidan (kan läggas till efter anmälan) och ni måste ha koreografens medgivande.

I övrigt, se Danskarusellens nationella turnéinfo.

Dela sidan